Skjern Kristne FriskoleEn dag i SFO

En dag i SFO

Vi tror på, at ved at følge vores vision og mission kan vi skabe “Barnets bedste skole” og give eleverne de bedste muligheder for at trives og udvikle sig.

SFO på Skjern Kristne Friskole – En aktiv eftermiddag for børnene

En dag i SFO

Når børnene får fri mellem 11.25 og 13.15, er vi i klassen og henter dem. Efter skoledagen slutter, er vi ude, og får lidt frisk legeluft, inden madpakkerne findes frem. Om eftermiddagen er der forskellige muligheder for børnene. En gang om ugen har vi årgangsdag. Det er en dag sammen med kontaktpersonerne og de andre børn fra årgangen. Dagen indeholder aktiviteter, der er målrettet netop denne årgang, og kan være bål, skov, udflugt, bevægelse m.m.

Andre eftermiddage er der tid til boldrummet, spil, BMX i skoven, kreativ eller mange andre ting hvor børnene kan lege sammen og få hjælp af personalet. Det kan også være den dag, hvor vi sætter fokus på påsken og dens betydning.

Inden kl. 15. spiser vi frugt, får en bolle eller fejrer månedens fødselsdage med kage.

Vi er nabo til en skov, hvor børnene leger og bygger huler. Den store hoppekonkurrence er der mulighed for på hoppepuden, eller måske er det lige fodbolden, der skal i ”kassen” inden dagen slutter i SFO.