SFO/Klub

Vi tror på, at ved at følge vores vision og mission kan vi skabe “Barnets bedste skole” og give eleverne de bedste muligheder for at trives og udvikle sig.

SFO på Skjern Kristne Friskole – En aktiv eftermiddag for børnene

Velkommen

SFO på Skjern Kristne Friskole er en forlængelse af børnenes korte skoledag. Bøgerne bliver lagt i tasken, og legen kommer i første række. Vi ønsker i SFO at udfordre gennem aktiviteter, dialog og meget andet som der er uddrag af på siderne her. Opstår der spørgsmål undervejs, er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail.  

Nærhed

Vi er en del af nærmiljøet i Skjern, og det er med til at fastholde fokus på børnenes trivsel. Derfor har vi en opgave sammen med jer. Vi ønsker, at børnene må blive udfordret og få frimodighed til at leve det liv, der ligger foran dem.

Nogle børn er gode til at gå foran, andre er bedst i gruppen. Vi ønsker ikke at skabe individualister, men holdspillere. Det forudsætter nogle kompetencer, hvor ansvarlighed og næstekærlighed er nøgleord.  

Det ønsker vi, at medvirke til ved at give omsorg og sætte leg i gang, hvor børnene bliver kreative og problemløsende. For at følge børnene til daglig har vi to samlinger, hvor vi også kan følge op på børnenes trivsel.

 

Tider og priser

Tider og priser

Tider og priser